The transformation - my backyard

 

Att fiska på piren

Efter badet med Matilda igår bestämde vi oss för att cykla ut till piren i Råå hamn, där va pappa, mina bröder och deras kompisar. Det fiskades och fångades, mestadels plattfisk.
Nu är det dags för stranden även denna dag. Man får passa på!

Kvällsdopp

Hann ungefär bara hem och vända sedan cyklade jag ner till Matilda som bjöd på middag, därefter cyklade vi ner till stranden och tog oss ett kvälls kärringadopp. Jag har börjat få kläm på det här med att bada nu.

@ The beach

 
Spenderat i stort sätt hela dagen på stranden med familjen. Körde även mitt första kärringadopp för iår, tack vare att det va vindstilla. En fantastisk dag. Nu ska jag bege mig hem till Matilda som bjuder på middag idag.

En cykeltur till fiskebyn

Efter att ha slutat jobba idag bestämde jag mig för att följa med pappa och Jacke ner till Lasses fiskrökeri för att vi skulle prova på den berömde laxkebaben, men väl där visade det sig att den va slut. Kan det ha varit för att den är så berömd?
Vi hoppade på våra cyklar och styrde mot självaste huvudgatan och tog plats på Friends cafe och bar. Detta ställe är då så typiskt danskt det kan bli. Jag och Jacke tog vars en spätta medans pappa gav sig på den danska specialiteten fläskburgare (har dock ett mer danska ord).

En dag i lugnets tecken

 
 
 
 
 
 
 
Dagen bestod av att Julia kom till mig och så käkade vi en god frukost och satt och prata lite. Julia åkte iväg och gjorde naglar och jag försökte göra nytta hemma så som dammsuga lite. Efter luch kröp jag ut i solen och efter ine stunde kom Julia tillbaka. Blev middag på uteplatsen och framåt kvällen trillade även Matilda in och då körde vi på lite ost bricka och frozen mangosmoothie. Super gott och nyttigt!
 

Kvällsluften

 
 
 
Både min trädgård och min altan är nu klara. Ja hela lägenheten känns nu äntligen som ett hem och inte som en byggarbetsplats. Trivs som fisken i vattnet i min lilla tvåa på 46 kvm. alldeles lagom! Ska ta er med på en rundtur snart, jag lovar.
 
Altanen min är så jäkla mysig att sitta vid så här på kvällskvisten och äta lite filmöljk med kellogs och linfrö. Nu ska jag gå till sängs, imorgon klockan 9 trillar Julia in få frukost sedan ska vi göra lunchlådor och efter de vankas stranden. Ska bli över 25 grader denna veckan ut och hela nästa (om man kan lita på väderprognosen dvs).

Mindre aktiv

 
Känns som man tappat gnistan. Jag har blivit otroligt slö nu för tiden. Ligger och drar mig i sängen fram till efter 12, tränar inget, sjukt jäkla sugen på onyttigheter och ja bara skit hela dagarna. Jag orkar inte ens gå in här och skriva eftersom jag blivit så jäkla lat så jag inte ens har något att skriva om. 
 
imorgon måste det ske en förändring, klockan ska ställas på 06.50 jag ska upp på en PW, hem och äta frukost och sen ska jag gå på Body Balance med Joniz på gymmet. Finns inget som kan göra något åt detta förutom jag själv!
 

Nelly SALE

 
Nelly har så sjukt mycket snyggt på sin rea nu, bland annat dessa skor för ynka 300:-.
 

RSS 2.0