- Big Bubble

 
Nu är min lampfot från Ilva på plats och jag fullkomligt älskar den, lampskärmen är från Ikea. Jag är så glad att jag hittat en fin lampa. Jag hade en golvlampa innan som jag inte riktigt har älskat men som varit fin och när jag behövde mer förvaring i vardagsrummet så fick golvlampa åka ut, och sedan dess har jag varit utan lampa i denna hörnan på rummet och det har verkligen varit jätte jobbigt. Lampan har jag kollat in rätt länge men aldrig haft något plats för den men nu kände jag att den verkligen passade in.
Alla ramarna är från Ikea och fotografierna har jag självtagit och det är från gränder i Köpenhamn. Kakelplattorna kommer från Loppisverkstan.
 

- Wine & Cheese

 
I gårkväll kom tre otroligt fina tjejer hem till mig på vin och ostkväll. Otroligt mysigt att få bjuda hit dem och jag älskar verkligen att fixa till sådana här små träffar med lite mat. Speciellt om det är till personer man verkligen tycker om, som det va igår.
 
Tack tjejer igen för gårkvällen!
 

- Rensa ur & förvara rätt

 
 
 
Tänkte tipsa om något som vi tjejer behöver. Jag har alltid använt mig av nessesär som säkerligen 90% av alla tjejer med för att förvara sitt smink. Jag använder endast nessesär när jag ska iväg och behöver packa ner mitt smink, hemma använder jag mig alltid av min sminställ i plexiglas. Det kan vara det smidigaste jag köpt, man har alltid koll på vad man har hemma och behöver ha eftersom man lätt ser alla grejer och slipper rota i botten av nessesären. 
 
Att ha ordningn och reda även i de små grejerna gör stor skillnad i vardagen, tänk på att ibland rensa upp och rensa ur, förvara grejer i små fack eller lådor för att enklare hitta.
 
Jag har köpt detta förvaringsboxarna för ett bra tag sedan och komer tyvärr inte riktigt ihåg var men jag har lyckats hitta snarlika till er för halva priset mot vad jag köpte mina, bra va! Här finner ni en av förvaringslådorna.

RSS 2.0