Nya knoppar

 
 
 
När jag befann mig i Enköping förra veckan så var vi en runda på Erikslunds köpcenter i Västerås. Hittade en butik där som sålde knoppar i styckvis. Det fanns massa fina och jag hade så otroligt svårt att bestämma mig för vilka jag skulle välja. Jag visste att jag ville byta ut mina tråkiga knoppar som följer med till mitt Hemnes sängbord men att sedan få ett så stort utbud gjorde mig bara förvirrad. Ville ju ha allt och byta knoppar överallt. 
Tillslut blev det den här knoppen som jag bestämde mig för och det passade verkligen otroligt bra. 

Inte långt kvar

 
 
Här har jag suttit och knaprat på lite chips och en virgin mojito samtidigt som jag lagt beställning på alla grejer jag behöver inför kursstarten, samt skickat iväg lite nödvändiga mail efter en dag på stranden.  Här är det så varmt om dagarna, ja det är väl "chock" värme som det kallas i hela landet, själv tycker jag att det skulle kunna få vara denna värmen alltid. 
Jag har lite grejer kvar att fixa, måste ringa och boka hotell i malmö och det är en viss sorts tejp jag måste leta upp, eller försöka leta upp. Verkar vara väldigt slut..
 
Nej nu måste jag flytta in härifrån för nu kommer mörkret och alla smådjur med det.
Njut i solen!

Örtsax

 
 
 
Detta kan ha varit ett av mina smartaste köp i år, så jäkla praktiskt. Man kan givetvis klippa alla möjliga örter med denna saxen men om man som jag gillar finklippt gräslök så är denna perfekt. Saxen hittar ni på Ica Maxi för ynka 29:-, om ni frågar mig så är den värd tre guldpengar.

RSS 2.0