Frisören


Fick lite panik när jag insåg att Marielle skulle till frissan och jag har inte ens bokat tid. Man bör ju vara snygg i håret till lillebrors student. Jag behåller nog mitt blonda nu i sommar även om jag så gärna vill ha ljusbrunt/mörkblont. 

Badrum - marockanskt

 
Att gå i badrums tankar är inte bra när man inte planerar att göra vid badrummet nu.
Fast när jag ska göra det, då ska jag ha marockanskinspirerat klinker och vita kakelplattor,
mitt tvättställs skåp och övrig förvaring ska gå i svartbrun. Jag har fallit som en fura för dem
mörkare färgerna igen, allt blir mycket mysigare med brun, svart/brun och svart.
 
 

Lucia 14-03-13


 




Låt mig presentera fröken Lucia. Jag hämtade hem Lucia idag vid lunch. Jag är spänd inför kvällen, just nu ligger hon och sover bredvid sängen i sin korg (peppar,peppar), vi får väl se hur många gånger jag får gå upp inatt. 

Ett Apple


Det här med att bestämma sig för en dator är en hel djungel. PC eller Mac, Mac eller PC? Jag vill ha en Mac men är för snål för att lägga 12 000:-, samtidigt som du ska upp i 9000:- för att få en bra bärbar PC så frågan är ju om det inte är bättre att lägga till dem tre tusen då på en Mac. Herregud vilket dilemma, känner arr jag får kolla med någon mer data kunnig person för jag är förvirrad.

Kacper Hamilton




Såg att Petra Tungården hade bloggat om denna fruktansvärt fina uppsättning av karaff och vinglas från Kacper Hamilton. Hittar ingen återförsäljare här i Sverige tyvärr, men skulle bara kunna tänka mig att det går loss på en rätt så saftig summa.

RSS 2.0