Sol

Idag lyser solen äntligen igen men skulle inte vilja påstå att det är någon värme i luften och vinden är kall som bara den. Skulle vilja fortsätta i trädgården men det är så kallt plus att det är skugga nu på förmiddagen. Får väl hoppa i ordentliga kläder, önskar jag hade haft bra skor och trädgårdshandskar. 

Morgonstund har guld i mun

 
Så mycket godare det är med en hälsosam frukost. Omelett och yoghurt med färs frukt (jordgubbar,melon, ananas ) och kellogs. Har inga tidiga morgnar förräns på torsdag morgon, skönt!

Mitt tillfälliga kök är klart!


Nu är köket äntligen klart! Så här blev det med lite färg, nya knoppar, tapeter på luckorna och massvis med kärlek och hjälp från pappa..Detta är bara tillfälligt eftersom jag ska byta kök i höst men kände att jag ville fräscha till det lite om jag skulle vilja vara där. Super nöjd är jag med de.

 

Hej!

Sitter på jobb nu. Har inte fått igång internet hemma ännu, förhoppningsvis på fredag.

Tänkte komma igång/tillbaka till mitt hälsosamma liv igen. Har varit svårt att komma tillbaka efter Thailand, mitt sockersug är hemskt men det är dags att bryta de!!


Give me more time!

Just nu önskar jag att dygnen hade fler timmar eller att man inte behöver sova. Känns inte som att tiden räcker till. Jag jobbar så otroligt mycket nu samtidigt som jag försöker färdigställa lägenheten med hjälp av alla hemma. Jag har ju turen att ha en familj som mer än gärna hjälper mig och det är jag super glad över. Detta veckan är min långvecka/långhelg så det innebär att jag endast är ledig på dagarna fram till ca 16 sen börjar jag.
 
Under denna tid vill jag ju såklart klämma in tid för vänner vilket just nu känns nästintill omöjligt om dem också jobbar för då slutar dem oftast 16 och vi jobbar om varandra. Jag hoppas att när jag bara kommer in i tiderna på jobb och får i ordning i lägenheten så kommer det förhoppningsvis bli mycket bättre och lättare men än är jag inte där.
 
Ska ner på banken idag och göra det sista med överföringar och bankbyte sen är det förhoppningsvis ur världen och efter de ska jag nog hämta mina sista flyttlådor som har varit hos min extra mormor och väntat på mig i 6 månader. Så längesen är det jag hade något "eget"´. Längtar tills jag får flytta in nu, får och får, det får jag väl men bättre att vi får gjort de stora jobbet först.
 
I wish i could have more hours so I can be at work and do everything in my apartment so it can be done. This week I have lots of work going on but I have my great family helping me with everything.
 
I really hope I can move in soon!

RSS 2.0