Tavelvägg


Tänkte att eftersom jag skrev om tavelväggen igår så kunde jag lägga utt några utav mina favorit posters. Alla bilder är härifrån. Jag är dock ute efter lite mer personliga posters och annat som har någon koppling till mig eller min familj att hänga upp på min vägg. Vill man inte vara personlig så har Rum21 väldigt många prisvärda poster måste jag säga.

1 meter brett

 
 
 
Den här hörnan, eller mellanrummet mellan mina två fönster har jag länge haft problem med tills jag hittade detta avlastningsbord/datorbord från ikea som passar perfekt i både bredd och djup. Så här ser det ut så länge, ramen på bordet med min morfars papper från militären ska upp på en annan vägg så småningom där en tavelvägg ska bli till, fattar fortfarande lite delar jag vill ha med så ramen står bra där så länge.

Färska blommor och appledejt

 
Fångade några krysantemum på väg hem från jobb som stod och såg ut att behöva ett hem. Min brors flickvän varit på besök här idag och hjälpt mig med datorn och det går framåt får jag säga. 
 
Om bloggen ser lite konstig ut så är det för att jag håller på att fixa med kategorierna, kan bli lite rörigt men är snart tilbaka på rätt spår igen.

MacBook Pro

 
 
 
Har nyss handlat min allra första Mac och är svin nöjd med den. Lär mig sakta men säkert och inte nog det så ska jag även börja pluggga igen, efter 3 år borta från skolbänken. Efter att ha hittat in drömutbildning förra året i mars är det nu dags för mig att läsa till inredare.

RSS 2.0