- Issue


Bild från hemnet

Så här ser det ut hemma hos de flesta. Man lämnar halva soffan utan matta, köper för liten matta och tycker att mattan bara behöver täcka där man precis sätter ner fötterna. 

Bild från moodboard.se

Här har man gjort helt rätt med att ta en stor matta och låta alla möbler hamna på mattan vilket ger det en mer ombonad känsla och ett rum i rummet.

Samma gäller om du har matta under ditt matbord. Mattan ska vara så stor att stolarna fortfarande står på mattan när du drar ut stolen.

Våga kosta på er en stor matta, det är ni som tjänar på det i längden och ni får en helt annan känsla i rummet.


- fresh flowers

Att ha det välstädat hemma kan va den skönaste känslan som finns, jag försöker alltid ha mitt sovrum städat och bäddat då det ligger i direkt anslutning till min hall och är något av de första man ser när man kommer in. Att ha färska blommor hemma har jag blvit expert på, jag sköter mina rosor väldigt bra och får dem ofta att hålla i 2 veckor. Rosor och speciellt vita ligger mig varmt om hjärtat, tulpaner lika så men dem får man inte tag på lika ofta.
Fast hur härligt är det inte att vakna upp till blommor på nattduksbordet? 
 

- Mysbelysning

Lyktan är en present från mina fina tjejer, ramarna är från ikea och fotografierna är mina egna som är tagna i Köpenham, krukar är från loppis och är lite smutslila byrån är Hemnes från de stora varuhuset.

Har beställt hem en lampfot som snart kommer att få ta min lyktas plats, har alltid haft en lampa i den hörnan alltid och saknar det väldigt mycket. Lyktan ger inte tillräckligt med ljus i hörnan och nu har jag äntligen hittat min lampfot. Mer om det när den är kommen, närmre bestämt på fredag. Tavlorna ska upp på väggen med men får se hur stor plats lampan tar först innan jag vågar hänga upp dem.

- Liverpool

 
Pappa fyller 50 om en månad men vi hade redan bokat en resa till Liverpool, och tur va väl det för vi hade fantastiskt väder i ett annars regnigt England. Vi hade lurat pappa att han skulle ut och äta middag med Otto och Julia och att dem kom in med tåget från bjuv. Vi 3 befann oss nere på spåret, pappa är då helt omedveten om att jag också finns med i bilden. Julia står kvar med resväskorna bakom en hörna och vi går fram och möter pappa. Han blir förvånad över att jag är med och otto tar fram ögonbindeln och hörlurarna och sätter på det. Jag starta den specialgjorda spellistan till pappa som jag knopat ihopa. Pappa satt med ögonbindel på från Helsingborg - Köpenhamn, en tur på 59 minuter exakt och han tror att han ska ut och äta på resturang i Malmö.
 
Väl framme på Kastrup ger vi honom boardingpasset i handen och tar av honom hörlurarna och ögonbindeln, han kisar och kollar sig förvirrande omkring innan han kollar ner på pappret (som står att vi ska till Manchester) innan han förstår att vi ska åka till Liverpool. Det tog ett litet tag innan poletten trillade ner och han verkligen förstod var vi skulle. Även om min pappa in hoppar och skuttar av glädje (han är bara så som person) så kommer han fram till oss var och en och ger oss vars en hård kram och säger hur tacksam han är. 

Känslan som vi fick uppleva i lördags på Anfield va magisk och ännu mer magisk va den för pappa. Detta är något han förtjänar och jag hoppas han vet vad han betyder för oss.
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna som är lite suddiga är sparade från mina filmer från resan, jag har valt att filma denna resan till största del i stället för att fotografera, ibland får man vidga sina vyer. 

RSS 2.0