En kväll vid havet

 
 
 
Mötte upp Jessica i förrigår på maxi efter att ha spenderat dagen i deras trädgård pch solat. Väl på maxi  handlade vi på oss lite gott sen begav vi oss ner till stranden. Träffade Matilda och Jacob en liten stund och sen kom Sofia ner i hopp om att jag och Jessica vill bada med henne men så bilen inte fallet, men Sofia bangade inte ändå.

Graduation day!








2 år sedan jag själv tog studenten men ack så snabbt tiden går. Igår var det dags för min kusin (ingifta kusin) att ta studenten och där fanns vi alla på plats. Grattis än en gång och lycka till!!

Lite Colors





Kavaj INWEAR // Topp HM // Byxkjol ZARA // Skor ZARA
 
Så här såg jag ut idag på studenten. Idag tog nämligen min kusin (ingifta kusin) studenten och självklart va vi där och fira! Bilder kommer upp imorgon för nu är jag så trött att jag tänkte tvätta av mig mitt smink och gå till sängs.

My Bedroom


Före
Efter

Före

Efter





Nu börjar sovrummet också ta sig. Fler galgar ska köpas och de sista kläderna ska upp från säckarna, ny spegel och ett sängbord behövs. Annars börjar jag känna mig ganska så klar. Finns ju alltid saker att pilla på och ändra om men alla Basic grejer är snart på plats.

A good start

 
 
 
Vaknade så otroligt trött klockan 8 så låg kvar i sängen till halv 9. Tanken var att jag skulle gå ut och gå imorse men sen blev det dags att fixa en grind i trädgården och när det va klart vid 10 ungefär hade jag fortfarande inte äta frukost. blev de vanliga omelett (som blev ful och blev äggröra), kellogs med frukt och yoghurt, kaffe och proviva med smak av apelsin och passionsfrukt.

All yellow

Jag försvinner lite titt som tätt här nu, datorn gör inte många knop (super seg), vi fixar i trädgården och jag har fastnat i en ny serie (Heart of Dixie).
 
Så här såg jag ut i lördags när Matilda och Jacob bjöd in på grillkväll i sin nya lya. Blusen är ny och kommer från Zara, fanns i lite olika färger men va sugen på gult faktiskt. Kult är något jag börjat gilla på senare tid och de är super Fint!

RSS 2.0