Chatchuckak market

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen idag har spenderats på chatchackak marker och gått i flera timmar.
 
 
 
När magarn började kurra fick vi lite ångest över vad vi skulle äta. Fanns ju inga yoghurtar där direkt och tanken på att äta maten som ligger framme kunde vi bara inte smälta. Kom till ett ställa där man iaf inte såg var dem lagade maten. Hade kört att pad thai skulle vara något gott med glasnudlar (understa bilden) men nej de gick inte! Slutade med att vi båda delade på riset på översta bilden som va någon Green curry chicken.  Vi tänkte att vi kunde ta två olika och prova eftersom de bara kosta 20 kr styck.
 
 
 
Utan att ens ha kollat ut på vädret i morse smörande vi in oss med spf 20 och ut gick vi. Ingen sol, nere tänkte vi den kommer antagligen senare klockan va ju bara 9.30 när vi gick. Kan ju säga att de antagligen varit mycket mer sol i Sverige än vad de är här för  det förblev moln hela dagen och snuttar av något vi trodde va monsunregn för jävlar vad de kom vatten!
 
 
Efter ytterligare några timmar springandes runt på marknaden hittade vit en mysig bar/restaurang och bestämde oss för att ta en is Latte (kan ha varit de dyraste vi köpt idag), efter kaffet skulle vi gå igen men monsunregnet kom igen så vi beställde in vars en öl igen och en liten skål med chip. Smått salongsberudsade efter ölen med alldeles för lite mat i magen gick vi på toalettjakt och jag har nu invigt en "thailändsk" toalett, ett hål i marken med så upphöjda plattor på vars en sida som man skulle stå i huk på. Trodde inte mina ögon när jag gick inte men nöden har ABSOLUT ingen lag!
 
 
 
 
Här är de slutgiltiga köpet för oss båda. Ingen av oss kom hem med något stort såsom väska eller skon ÄN! Haha
 
Nu ska vi strax sova här hoppas ni har de fint i solen där hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0